Få effektiv autolakering af din privatbil til en fordelagtig pris hos Hillrød Autolakering!

Lakring af privatbiler
Vi er dygtige og veluddannede og vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag. Ud over at vi udfører lakeringsarbejde inden for industrilakering, autoreklame og sandblæsning tilbyder vi også autolakering af privatbiler. Her hos Hillerød Autolakering kan vi derfor tilbyde dig sprøjtelakering af din bil uden, at det behøver at gå igennem dit lokale autoværksted først.

Billig autolakering til dig
Vi står altid klar til at kunne hjælpe dig med lakering af din bil, hvis der forekommer skader eller såfremt du har brug for reparation i forbindelse med rust og tæring. Vi kan hjælpe dig med alle typer lakringsopgaver og ingen opgave er for stor til, at vi kan løse den.

Det er den idéelle løsning for dig, der ønsker at få den bedste autolakering til den billigste pris uden at du behøver, at gå på kompromis med kvaliteten. Vi springer ét led over og går lige til sagen. Derved er vores pris mindre og du får din bil lakeret til tiden, så vi kan få dig og din bil vejen igen.

Sikker lakering af din privatbil
Vi er meget kvalitetsbevidste og vi gennemgår altid bilen efter lakering, således at vi sikrer os, at vores færdige arbejde lever op til vores vanlige høje standard. Vi yder god individuel kundeservice med udgangspunkt i netop dine ønsker og behov. Vi vil gerne have du kommer igen og derfor er god kundekontakt en dyd hos os i Hillerød Autolakering.

Kontakt os
Har du behov for effektiv autolakering er du mere end velkomme til at kontakte os på telefon 48261968 eller skrive til os at direkte på vores hjemmeside. En god dialog skaber tryghed og det er dét vi kan levere. Vi glæder os til at høre fra dig.