Har du brug for hurtig og billig autolakering i København, så læs her!

Autolakering i København

Kvaliteten er i top når vi udfører autolakering

Hillerød Autolakereri har 30 års erfaring i at udføre autolakering i København. Vi ligger i Hillerød, men de fleste af vores kunder kommer fra København, da vi er billige og effektive.

Autolakering er en tillidssag og et håndværk der kræver forståelse og ikke mindst erfaring. Vi har leveret autolakering i Københavnsområdet i 4 årtier. Vi har forståelse for den tid vi lever i, og vi udvikler hele tiden virksomheden mod nye stilarter og processor.

Vores autolakering anvendes primært til reklame og logovisning på køretøjer. Vi har udført autolakering på alt lige fra mindre personbiler til større trucks og kraner. Har du nogen andre  køretøjer du ønsker autolakering af er du også velkommen til give os et kald og så tager vi en uforpligtende snak omkring dette.

Vi er kendt for at levere god autolakering til gode priser. Desuden går vi højt op i kvalitet og tilfredse kunder og aflevere aldrig et køretøj uden du som kunde er 100% tilfreds med arbejdet.

Foruden autolakering i København udfører vi også følgende:

Kontakt os omkring autolakering i København i dag

Holder du til nær København og har du brug for den bedste autolakering i København, så kontakt Hillerød Autolakereri i dag og få vurderet din opgave i dag. Du kan kontakte os via vores kontaktformular på siden eller ringe til os direkte på tlf. 48 26 19 68. Vi står altid klar med de dygtigste medarbejdere og har altid fokus på den enkelte opgaver og gør alt for at vores kunder går herfra 100% tilfredse med vores autolakering i København.

Autolakering i København

 

 

 

 

 

 

Læs mere om vores pladeværksted her og se hvad vi kan tilbyde netop dig.